trött trött trött...

Denna dagen har varit seg när jag vaknade3 av väckarklockan visste jag nästan inte vart jag var, måste börja gå och lägga mig tidigare :P hehehe,
När ja kom te skolan var alla jätte nere pga detta skitväder vi har här nere! vf kan det inte komma snö ist för regn det är ju ändå såpass kallt nu.
Aja sitter på jobbet nu men funderar på att dra hem och städa lite efter mig och pontus heheh vi e inte de bästa på att hålla rent :P Men skall man orka sig genom sen stora stan hela vägen till lägenheten det är tveksamt ;) hehehe
ikv kommer älsklingen hem till mig han har bara varit hemma över dan men saknar honom redan love ya! 

puss på er ;) 


Veckans låt!

Varge måndag ny låt denna veckan är det Takida (never alone always alone)

Studiedag!

ÅÅÅÅÅÅ vad skönt jag jhar studiedag ida! Men vaknade tidigt för att klockan ringde av att pontus skulle gå upp för att gå till skolan men han kommer vid 11 igen :).Ska till frisören idag!!!! Ska bli kuul ska göra något helt nytt med mitt hår tror jag =) men pappa blev nog inte såå glad när jag sa var det skulle kosta xD hahahaha! men men han är ju min pappa så han får stå ut ;)

där ser ni färgen på håret så får vi se efeter sen hur det blev =)

Men nu kan jag inte ligga framför datorn och slöa jag vill ha frukost! = D

Barnvakt

Ja fick vara barnvakt igår med med det gick riktigt bra faktiskt väldigt mycket energi har han men han lugnade ner sig sen =)  det är en sån mysig liten unge!
Han är en lite linslus ;)

gårdagen var klassen på mirage

gårdagen var inte bara att vandra runt i skolan, blev lite information på mirage med , det är en grosistafär för oss frisörer här i halmstad! Skit bra grejer!

amanda och jag lunkar till mirage
Amanda och jag lunkar till mmirage!


lite produkter i affären


Väldigt bra märke! KEUNE!


Frisör!

första dagen klippte helform mycket bra! fick bra omdömme.
Gradering på trens sen blev det på docka och när jag kom över på dockan skulle jag klippa page och nu håller jag på med det svåraste !!!! Pottfrilla! men det blir riktigt nice! 


Helform!
 


Page


halvt klar pottfrilla kommer i helgen hela då är den klar det lovar jag! vi har bara frisör tid på torsdagar och fregagar

Veckans låt!Om man lyssnar på texten så är det precis a det går inte att förklara!

sorry!

sorry, har inte lagt ut på as länge men har inte haft tid nu när skolan börjat. Men ska komma igång igen har börjat med klippning nu i skolan skit kul!Kommer lägga upp en massa bilder på det sen men sitter på matten nu så kan inte det tyvärr..

Men vi hörs sen gullepluttar ;) puss puss!


Saknar erica och becca!

RSS 2.0